Weinor tuinkamers

Tuinkamer Weinor Terrazza Pure

Kubistische vormgeving en strakke lijnen. De Weinor Terrazza Pure heeft slanke profielen en een strakke, moderne look. Dit terrasdak van topkwaliteit is perfect in te passen in kubistische woningen en villa’s. De vormgeving brengt ook rust in traditionele ontwerpen. Kwaliteit is geen issue bij de Weinor producten.

Tuinkamer Weinor Terrazza Pure Plus

Door de horizontale lijnen is de Terrazza Pure buitengewoon geschikt voor uitbreiding met schuivende glazen zijwanden. In dit prijsvoorbeeld zijn beide zijkanten van de Terrazza Pure terrasoverkapping afgesloten met schuivende heldere glaspanelen en is de voorzijde open. 

Weinor Terrazza Pure Tuinkamer

Wanneer een glasdak/terrasoverkapping volledig afgesloten kan worden, spreken we van een tuinkamer. De Weinor Terrazza Pure Tuinkamer onderscheid zich hiermee van de Pure en Pure Plus versies en is een moderne design tuinkamer van Duitse kwaliteit. Nu kun je in alle seizoenen optimaal genieten, terwijl je beschermd wordt tegen de weersinvloeden.

Weinor Terrazza Originale – Type S

 De Weinor Terrazza Originale Type-S terrasoverkapping overtuigt door een ranke vormgeving, een fraai klassiek design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen. U heeft terrasplezier tot ver in de herfst én bent u optimaal beschermd tegen weer en wind.

Weinor Terrazza Plus

De Weinor Terrazza Plus heeft een glasoverstek vóór de goot. Hierdoor blijft uw terras langer droog bij regen en wind. Het is bovendien een mogelijkheid om de staander wat meer naar de gevel te verschuiven, als dat voor uw terrasinrichting beter uitkomt. Laat u adviseren over de mogelijkheden!

Weinor Terrazza Originale – Type L

De Terrazza Originale Type L  is een klassieke overkapping van de hoogste kwaliteit, welke rondom is voorzien van afsluitbare glaspanelen. Hierdoor wordt een prachtige luxe tuinkamer gerealiseerd, waardoor u een extra woonkamer heeft, omgeven door licht, midden in het buitenleven, voorzien van alle gemakken, zodat u heerlijk kunt genieten, ontspannen, werken en meer.