Pallazzo tuinkamers

Tuinkamer Pallazzo Sqope

Pallazzo sQope is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. De kubistische terrasoverkapping sQope is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. 

Tuinkamer Pallazzo XL

De Pallazzo XL is geschikt voor grote overspanningen. Met twee staanders kan gemakkelijk een overkapping van 600 cm breed worden gemaakt. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen.

Tuinkamer Pallazzo XL Tuinkamer

 De Pallazzo XL tuinkamer maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met de glazen schuifwanden ontstaat een all season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen.

Tuinkamer Pallazzo Type 3

Het Pallazzo Type-3 glasdak maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. Deze moderne tuinkamer in combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.